Thursday, August 29, 2013

While we were at it...

So.

On the other side of the breezeway, we had this perfectly lovely but completely useless area. While we were getting the walkway done, it just made sense to go ahead and add outdoor living space here. 

pretty, but useless 

Here's how that area looked during construction:

footings

demo of original steps and cable rerouting

brick edging

sanded, awaiting gutter rerouting, concrete, and steps

Now that it's (finally, thanks to the record rainfall) finished, there's landscaping to be done and we are really excited to figure out the best way to use this space, now known as The Terrace. It's right off the kitchen, so do we want a table with chairs? A grouping of adirondack chairs for lazy conversation? Our access to the original patio is improved and yes, there is still room in the yard for the tailgate tent. In the meantime, we'll enjoy the new view and a cold beverage from our old chairs and look forward to the many 'festivals' that we have planned.

finished and awaiting landscaping

1 comment:

  1. Oooh, I like this. I think I could sit out there with a cup of coffee and a good book!

    ReplyDelete

Thanks for taking the time to leave a comment!

Click HERE to jump to the most recent post!